Uporniji od kiše

By | svibanj 7, 2017

Evo i malo vijesti sa izletića.

Ovu subotu vodili smo tečajce na penjalište Porte porton. Prognoza je bila sumnjiva, a i na putu smo imali pogled na maglu u koju se spuštamo,… nismo se dali smesti.

Srećom dok smo došli dole, magla se povukla, iako je oko nas sve bilo mokro, stijena je bila ok i dalo se lijepo penjati. Trebalo nam je vremena da se priviknemo da stijena stvarno drži.

Odradili smo dosta smjerova. Oko 12:30 tečajci prijavljuju Tiziani da su koma i da im je dosta 😊 i lagano spremanje za natrag….neki već u autu spavaju ko top (nećemo imenovati, niti stavljat sliku 😝 )

Stanka u Lovreču na piću… i tu počinje lagana kišica… Andrea i ja nadobudno smo se dan ranije dogovorili sa Tonijem i Gregorom da se nađemo u Dvigradu.

Gleda se prognoza…Toni kasni sa posla…odluka pala idemo za Rovinj i probat ćemo tamo ispenjati par smjerova…ipak je Gregor samo zbog penjanja došao u Rovinj 😊

Dolazak u Rovinj…kiša i dalje lagano pada…možda Lim? Možda je tamo manje mokro, previs ovo ono? Gleda se Rain alarm….ma jok, sve vuče u Lim, ništa od toga…kamenolom here we go 😊

Stigli na kamenolom, kiša i dalje….Gregor penje prvi smjer, Menta…komentira da je mokar…..ma daj!?! 😊

Nakon Mente staje kiša i počinje sunce…vrućeeee za poludit! Ispenjali smo još par smjerova, Gregor je uspio sve pokrete na projektu kojeg još trebamo zabušiti.

Okrenulo se vrijeme, opet počelo puhat…Ja krenula nabrijana u Tan Tan, jedva došla do stropića, skoro pala kod ukapćanja i odustala, kreće Gregor…i on puše i pada…napokon ispenjao….Ja pokušavam još jednom kao druga…vrijeme sve više prijeti…Andrea odlučuje za kraj ispenjati Lunu, iako je kiša već lagano počela…tripa negdje na sred smjera…kiša sve više pada…ja spremam stvari…Andrea napokon kopča sidrište…weee, dosta avanture, bježmo doma 😊

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *